Foraj alimentare cu apa

Cat costa forarea unui put de apa ?

Nu exista un raspuns standard. Depinde de foarte multe variabile cum ar fi :

Foraj alimentare cu apa

Foraj alimentare cu apa

 • tipul solului (duritatea)
 • adancimea de forare  (cu cat forezi mai adanc ai nevoie de utilaje mai puternice care costa si consuma mai mult)
 • debitul dorit (care influenteaza diametrul de tubare care influenteaza diametrul de sapare – cu cat trebuie sapat cu diametre mai mari e nevoie de instalatii de foraj mai puternice, mari consumatoare de resurse)
 • distanta intre sediul firmei de foraj si amplasamentul forajului. Pe langa instalatia de foraj se transporta oameni, alte echimpamente (compresor, etc), scule si accesorii de foraj, tubulatura, pietrisul si cimentul, pompele pentru punere in productie , etc.
 • usurinta cu care se ajunge pe amplasament. Una e sa faci un foraj pe un teren viran unde intri usor cu toate utilajele si materialele necesare, alta e sa faci intr-o curte cu limitari de gabarit, gazon, etc.

 

93 de păreri la “Cat costa forarea unui put de apa ?

 1. sita

  As dori o informatie cat mai precisa. Vreau sa infiintez o platatie de 10 h si trebuie sa asigur terenul in perioada de seceta. In plus, vreau sa construiesc si o casa aproape de societate. Ce fel de foraj imi trebuie si cat ar costa? Terenul este la ses in camp deschis si cred ca panza freatica nu este la mare adancime. Cred ca imi trebuiesc si citeva aprobari. Plantatia este de copaci fructiferi.
  Doamna Sita (Silvia).Astept raspunsul vostru.

  Răspunde
 2. M George

  Buna ziua,

  As dori sa stiu cat ar costa un put forat cu tuburi filetate la adancimea de aprox. 50-60 metri, pentru o consum casnic. Terenul este in comuna Chiajna judet Ilfov.

  Răspunde
 3. mihai

  As dori sa stiu cat ar costa un put forat cu tuburi filetate la adancimea de aprox. 50-60 metri, pentru o consum casnic.

  Răspunde
 4. foraje Autor articol

  Pentru a va putea da o oferta corecta si completa e nevoie sa stim cat mai exact zona / locul in care doriti forajul. Puteti sa ne comunicati acest lucru email, tot asa veti primi si oferta.
  Multumim ca apelati la noi.

  Răspunde
 5. george

  mai 2012 , george c. buna ziua,

  Detin un foraj de 200 mm din tuburi de beton cu adicimea de 15 ml si as dori sa-l mai adincesc cu inca ~ 55 ml (sau mai mult) utilizand tuburi filetate cu diametru de cel putin 150 mm .
  As dori sa-mi spuneti un pret ( pe ml) pentru aceasta lucrare,

  multumesc

  Răspunde
 6. M Gheorghe

  Buna ziua,
  Am o fantana de 15 ml din care scot acum max 20 l/zi.Se poate adanci pana la 50-60 ml cu tuburi albastre de 140-160 mm?La 200 m de mine are cineva foraj la 50m adancime.Face-ti foraje si in zona Iasi? Un pret aproximativ?
  multumesc

  Răspunde
 7. I C

  Buna seara .Ma numesc I C si detin un teren in Bicaz judetul Neamt.unde doresc sa-mi fac initial o fantana.Terenul e pe fosta albie a Bistritei la 100 m de raul Bicaz. Exista o alta fantana forata la raza de 30 de metri la un vecin la aceiasi altitudine fantana avand forat 10 m cu 3m de apa iarna in tub de 800.pot sa va spun ca primi 3 m sunt de vegetal nisip pietris dupa care apare si piatra de rau.astept o oferta de pret .multumesc.

  Răspunde
 8. Marian M.

  Buna ziua.as dori executarea unui put cu apa 100/100 potabila cu un debit de 7000 litri/zi in comuna Giurgesti langa Targu Frumos judetul Iasi.m-ar interesa cat ar costa un asemenea foraj si daca a-ti putea incepe lucrarea de pe 15 februarie.va multumesc!

  Răspunde
 9. Nicolae C.

  Doresc sa forez un put pentru apa de uz gospodaresc pentru tuburi de beton de 50cm si adancimea de 15m, in localitatea Buzoiesti, sat Ionesti judetul Arges. Va rog sa-mi spuneti care este pretul/ml stiind ca am tuburile mele

  Răspunde
 10. florin

  As dori sa stiu cat ar costa un put forat cu tuburi filentante la adancimea aprox de 50-60 de metri pentru consum casnic, pe langa Soncuta Mare.

  Răspunde
 11. Adrian

  Buna ziua,

  As dori o oferta de pret pentru un put ce va alimenta o locuinta de 4 persoane in localitatea Orastie, jud Hunedoara, pentru uz casnic si udat o gradina de 200 mp. In zona primul strat de apa de afla la 10-12m adancime. Ce dimensiune a tuburilor recomandati?

  Va multumesc

  Răspunde
  1. Florin Autor articol

   Aveti trimisa email o oferta pentru un foraj in Râmnicu Sărat, Buzău, România

   Din pacate ati lasat o adresa de email gresita: This user doesn’t have a yahoo.com account (dropota@yahoo.com)

   Răspunde
 12. G Elena

  Buna ziua,
  As dori o oferta de pret pentru un put (ptr pompa submersibila) de aproximativ 20m pe un teren predominant loess in jud Constanta, Techirghiol. Multumesc

  Răspunde
 13. mihai

  Mă intereseaza un foraj în judeţul Râmnicu Vâlcea, comuna Pausesti Maglasi. Am forat un puţ manual. Am găsit apă la 7 metri, dar pe timp de vară a secat. Aş vrea sa continui forajul pînă dau de un debit mai mare de apă. Aş dori sa ştiu dacă mă puteţi ajuta în acest sens şi care ar fi costurile. Multumesc! Aştept un raspuns! Mihai Dumitrescu

  Răspunde
   1. Nicu

    Buna ziua,
    Doresc cateva informatii in legatura cu un put pentru apa la o curte de aprox. 400 mp(gazon, flori, arbusti, etc., o gradina de legume de cca.50mp). Langa curte este un teren viran unde se poate intra cu utilajele. Putul s-ar putea fora la o distanta de 2 m de hotar. Cred ca apa este la peste 30 de m adancime.
    – debitul de apa necesar, aprox.;
    – ce este mai bun, un hidrofor sau o pompa submersibila;
    – pretul aprox.( ma intereseaza si intr-o alta locatie, langa Dunare, accesul este mai dificil aici si este posibil sa existe straturi de roca la adancime).
    Va multumesc,
    Dr.Tr.Severin

    Răspunde
 14. Gheorghe

  Buna ziua,
  In urmatoarele 2-3 luni construiesc o casa de vacanta in Com Tarlungeni judetul Brasov, pe un teren situat
  intre Tarlungeni si Zizin, aproximativ la 600 de m NV de lacul de la poalele Dealului Zizinului catre Budila, lac format in urma excavarii pamantului galben pentru caramida (astazi fabrica nu mai este).
  Ma intereseaza cat ar costa un foraj pentru apa,consum max 3 mc/zi.

  Răspunde
 15. maria

  Buna ziua,
  As dori sa fac si eu un put in com. Milcoiu, jud.Valcea si ma intereseaza ce diametru au tuburile pe care le folositi si cat m-ar costa un forat la o adancime de 10m. Va multumesc.

  Răspunde
 16. florian

  Doresc executia unui put, casnic, debit 5 l/min, sat Predelut, Bran, Brasov. Spatiu cca.500 mp. Acces usor,
  direct. Casa construita. Curent electric. Doresc oferta pret. Executia cat mai rapid.
  ASTEPT OFERTA.

  Răspunde
 17. Liliana

  Buna ziua,
  In orasul Pantelimon str. Brandusei am o casa. As dori sa stiu cat ar costa un put forat cu tuburi filetate la adancimea de aprox. 50metri, pentru o consum casnic.
  Cu respect astept un raspuns si va multumesc anticipat.

  Răspunde
 18. mariana

  As dori sa stiu cat ar costa un put forat cu tuburi filetate la adancimea de aprox. 50-60 metri, pentru o consum casnic. si udat gradina in suprafata de 200 mp, in regiunea Dumitresti, com Verguleasa, jud. Olt
  Multumesc!

  Răspunde
 19. ciprian

  As dori un pret estimativ pentru un put forat pentru consum casnic si udat o mica gradina in zona Itcani str. Decebal, Suceava.

  Răspunde
 20. Petru

  Buna ziua!
  Sunt din comuna Bacesti, jud. Vaslui (aproape de izvoarele Barladului). M-ar interesa o oferta de forare a unui put pentru gospodaria proprie (volumul de apa sa fie suficient si pentru culturile din gradina / pomi fructiferi / animale). Multumesc anticipat !

  Răspunde
 21. ROTARU

  Buna ziua,Ma intereseaza forarea unui put de 40-50ml pentru apa potabila si un debit destul de mare pentru a face fata unei gospodarii si a unei gradini cu livada de 100 copaci.Locatia este in Dumbrava Rosie,JUD.Neamt,fantanile din zona au apa la 20-25ml.Care sunt costurile totale pe ml.

  Răspunde
 22. d. mihai

  As dori un foraj in Suceava la adincimea 80-100 m solul moale. Ce diametru forati si cam cit m-ar costa put privat plata cash in camp fara curent electric?

  Răspunde
 23. Tiberiu

  Buna ziua!Cat costa forarea unei fantani cu tot cu tuburi.O fantana completa, la intrarea in Bogdanesti,comuna Miroslava.Jud.Iasi.Puteti sa-mi spuneti si adancimea forarii in acea zona?
  Multumesc.

  Răspunde
 24. viorica

  Buna seara. Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret ( materiale + manopera + transport utilaje) pentru forarea unui put de apa la 20 – 50 de metri adincime in satul Almasul Sec, la cca 5 km linga Deva. Putul va fi folosit pentru alimentare cu apa casnica (5 -6 persoane) si irigatii gradina. Va multumesc si va doresc mult succes in activitatea dumneavoastra, in noul an.

  Răspunde
 25. simona

  Buna ziua.Ma intereseaza un foraj in Cosna jud Suceava.E zona unde apa se gaseste de pe la 2-3 m,in fantani sapate manual.Ma intereseaza un foraj pe care sa se poata pune o pompa manuala sau o varianta pe care ne-o recomandati.Va rog ca in oferta de pret sa includeti costuri totale ,,la gata,,.Eventualele costuri supimentare raman a se stabili la fata locului.

  Răspunde
 26. roxana vasile

  buna ziua , ma intereseaza un foraj in comuna Tunari , Ilfov.
  Mentionez va exista un put la 20 m si doresc sa l adancesc pana la 4o . exista aceasta posibilitate ?

  Multumesc ,
  0765505938

  Răspunde
 27. cristian

  as dori sa obtin o oferta pentru un put in zona habic , reghin pt un consum casnic cu tuburi filetante , cu respect va multumesc

  Răspunde
 28. adrian

  Doresc sa forez un put in Comuna Parscov/Buzau la o adancime care sa asigure necesarul de apa ptr 2 case cu gradini , ma intereseaza pretul si materialele folosite, deasemenea incorporat doresc o gura de apa prin pompare pe care sa o asez la drum ptr vecini ptr ca in zona nu este apa. Am in curte o fantana din piatra insa pe timp de vara nu are suficienta apa ….cand spun la o adancime care sa asigure suficienta apa ma refer la cel putin 100m , cred ca aveti dispozitiv de detectare a apei in solca sa stim pozitionarea putului. Multumesc!

  Răspunde
  1. Florin Autor articol

   Aveti email oferta noastra. Apa exista peste tot la fel, nu exista ceva sa fie detectata..locatia o alegeti d-voastra fara sa influenteze debitul cu nici o picatura.

   Răspunde
 29. Olimpia Butoi

  Buna . Ma intereseaza forarea unei fantani intre 5 – 10 m adancime , in Com Malovat Sat . Bobaita .
  Solicit fantana in marginea soselei , ma intereseaza cat costa foratu , tuburile totul complet .
  Astept raspus .
  Va multumesc . Olimpia

  Răspunde
  1. Florin Autor articol

   Buna ziua

   Noi executam foraje (https://www.flickr.com/photos/foraje/12130242026/ ) tubate cu PVC de diametru 90 …250 mm si nu fantani. Aceste foraje nu acumuleaza apa , ci dau un debit constant, exploatabil 24 h din 24, 365 zile /an, debit neinfluentat de regimul precipitatiilor, si o calitate a apei neinfluentata de activitatea umana.

   Adancimea minima pentru care ne deplasam in zona d-voastra este de 50 m

   Daca aceste 2 cerinte sunt valabile pt solicitrarea d-voastra va rugam sa reveniti cu un reply

   Răspunde
 30. Claudiu

  As dori sa fac un put cam de 50 ml in mihailesti, giurgiu, cartier tufa, pentru apa potabila in principiu, pt ca am posibilitate sa ma racordrz la apa nova care vine cu canalizarea la pachet, pe care o voi folosi pt menaj.

  Răspunde
 31. Razvan

  Buna ziua, As dori o cotatie de pret (foraj, tubulatura etc) in comuna Porumbacu de Jos (acces prin Valea Avrigului) – langa pensiunea Natura. Multumesc

  Răspunde
 32. Dan

  As dori o oferta pentru un foraj in comuna Ciurea, sat Ciurea, jud. Iasi care sa deserveasca 6 persoane (doar pt. uz casnic). Multumesc!

  Răspunde
 33. cristi..

  buna ziua , as dori si eu sa stiu si eu cind sunte_ti disponibili si cit ma costa cu aproximatie , un put adinc de 40-50 m , apa necesara debitului pentru o casa, teren situat la intrarea in, sat Scurtesti , com VaduPasi , jud Buzau , mentionez ca pe teren nu este inca curent electric , va multumesc ..

  Răspunde
  1. Florin Autor articol

   Aveti email oferta noastra. Nu ebine ca un foraj sa stea neexploatat dupa executie , de aceea va recomand sa-l executati cand o sa aveti curent pt funcionarea unei pompe.

   Răspunde
  1. Florin Autor articol

   Buna ziua

   Noi executam foraje (https://www.flickr.com/photos/foraje/12130242026/ ) tubate cu PVC de diametru 90 …250 mm si nu fantani. Aceste foraje nu acumuleaza apa , ci dau un debit constant, exploatabil 24 h din 24, 365 zile /an, debit neinfluentat de regimul precipitatiilor, si o calitate a apei neinfluentata de activitatea umana.

   Adancimea minima pentru care ne deplasam in zona d-voastra este de 40 m

   Daca aceste 2 cerinte sunt valabile pt solicitrarea d-voastra va rugam sa reveniti cu un reply

   Răspunde
 34. alex

  La ce adancime s-ar putea gasi apa100% pentru a deservi o casa de 5 persoane,o ferma mica(10 vite) si o livada de 50 pomi fructiferi in radomirestj,bacau?va multumesc

  Răspunde
 35. viraln ion

  buna ziua !
  Ma intereseaza pretul unui put de 50 de m adancime, dimensiunea de 225 teava de protectie. In localitatea constanta ,techirghiol…Cat ar costa?

  Răspunde
  1. Florin Autor articol

   In zona sunt riscuri majore de apa sarata. Diametrul asa mare se justifica doar daca aveti de irigat cateva sute de hectare …. Va rugam email pozitia exacta si scopul alimentarii cu apa ?

   Răspunde
  1. Florin Autor articol

   Aveti email oferta noastra pentru un foraj la 55 m adancime. Diametrul de 125 mm e arhisuficient – veti putea pompa 400 mc/zi – nu credem ca va e necesar mai mult ….

   Răspunde
 36. sorin

  Buna ziua,
  Doresc si eu o oferta pt saparea unui put, diametru 12,5 cm (sau ceva de genu,oricum diametru mic), adancime 40-50m, in com Redea ,jud Olt(7km distanta de Caracal).
  Multumesc,
  Sorin

  Răspunde
 37. Radu Horotan

  Buna ziua,
  As dori oferta pentru un foraj 40 -50 ml in Jud. Sibiu, comuna Seica Mare, sat Buia.uz casnic.
  Va multumesc.

  Răspunde
  1. Florin Autor articol

   Foram in tot judetul Sibiu fara probleme . Aveti email oferta detaliata (materiale, operatii, preturi, termene de executie, conditii de plata, etc)

   Răspunde
 38. Ion

  As dori sa stiu cat ar costa un put forat la adancimea aprox de 50-60 de metri pentru consum casnic, pe langa Fundulea jud Calarasi.

  Răspunde
 39. marius

  buna ziua. locuies in judetul arges si as dori o forare cu un debit de apa cam 15-20 de litri pe minut. cam la ce adancime ar trebui forat si ce pret pe metru se poate stabili. cam la 200 de metri distanta de unde locuies sunt inconjurat de un rau si de adreapta casei la 150 de metri de padure. si pana in rau nu departe de mine sunt niste zone unde e apa tot timpul….va multumesc

  Răspunde
  1. Florin Autor articol

   In judetul Arges e posibil sa aveti apa buna si la 40 m , cum e posibil si sa se sape 150 m fara sa se intalneasca nici un acvifer. Ca sa va dam oferta de adancime, debit, diametru avem nevoie de LOCATIA EXACTA a d-voastra (Localiitatea cea mai apropiata)

   Răspunde
 40. Marian

  Buna ziua,
  Va rog sa ma contactati in legatura cu forarea unui put necesar pentru irigarea unui plantatii de catina, suprafata 5 hectare. Terenul se afla intre comunele Tutova si Badeana, Judetul Vaslui, pe partea stanga cum se merge spre Barlad, la aproximativ 2-3 km de drumul european, zona de deal. Nu exista sursa de curent electric.
  Astept mesajul dumneavoastra. Multumesc anticipat.

  Răspunde
  1. Florin Autor articol

   Aveti email oferta noastra . Am forat l;a Tecuci 260 m si vom fora la Husi peste 2 saptamani cu 1 instalatie de foraj.

   Răspunde
 41. Gabriel

  Buna ziua. As dori oferta pt un put:
  Locatie: Judetul Iasi, comuna Ungheni, sat Ungheni. Acces usor ptr. utilaje si material. Curent :230V.
  Adancime: 50m
  Debit: sufficient pt o casa + irigarea unei gradini.
  Multumesc!

  Răspunde
 42. Bogdan

  Buna ziua locuiesc in comuna Schela,sat Simbotin,jud. Gorj unde am o fantana cu adancimea de aproximativ 10 metri care nu are apa de cativa ani. M ar interesa daca s ar putea fora in fantana si cam la ce adancime s ar gasi apa. De altfel m ar interesa si costul estimativ al forarii. Mentionez ca apa ar fi necesara pentru uz casnic si pentru gradina aferenta locuintei. Va multumesc

  Răspunde
 43. andrei

  buna ziua.pentru irigarea unui hectar de mur cam ce adancime ar fi necesara sa asigur un debit corespunzator?in judetul iasi pascani si cat mar costa?multumesc

  Răspunde
 44. Anton

  Buna ziua, ma intereseaza sa alimentez gospodaria cu apa potabila, am un vecin care are fantana de maxim 5 metri si are apa, se poate fora la 50m un put si sa fie apa?,
  Adresa: Hunedoara -> Deva -> Ilia ->Valea Mica -> sat Coaja (comuna Vorta)
  Astept un raspuns pe mail. O zi buna!

  Răspunde
 45. Virgil

  Buna ziua,
  Detin un put de aproc=x 24 m adancime tubat cu tuburi de beton de 60 cm diametru cred de vreo 6-7 ani pe care am avut mereu debit foarte mic de apa si nu l-am prea folosit. Am mai incercat inca o forare la aprox 20-22 m si tot nu am gast apa. Ma intereseaza apa pentru irigat gradina de 1000 mp. Exista vreo solutie – de forat suplimentar in putul tubat existent? Precizez ca terenul este situat in Iasi, zona Bucium – aprox pe zona cea mai inalta a unui deal. totusi la aprox 60-70 m de mine s-a forat tot put de aprox 60 cm diametru si s-a gasit apa cu debit foarte bun (e adevarat ca acel put este situat mai la vale).
  Multumesc!

  Răspunde
 46. Bogdan M

  Am un teren intre Lepsa si Gresu in jud vrancea….e undeva langa un gater, daca e sa cunoasteti oarecum zona. Cat m ar costa un forat la 50 de metri cu tuburile dvs…Va multumesc!

  Răspunde
 47. Camelia panait

  Vreau să forez un puț de 50m-60m, diametru 140mm -200mm, in Balaceanca- Ilfov și aș dori o ofertă de pret. Consumul este pentru uz casnic.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *